Kom in actie

Bak net als Toda en haar vader cupcakes, en verkoop ze voor War Child. Of stuur een kaartje naar een vluchteling via VluchtelingenWerk Nederland.

War Child

Doe mee aan onze bak-actie voor hulp aan kinderen op de vlucht! We zijn op zoek naar bakkers van alle leeftijden om koekjes en cakejes te bakken en verkopen, net als Toda en haar vader in de film. De opbrengst van de actie gaat naar de activiteiten van War Child. Aanmelden kan hier en deelnemers ontvangen een super leuk actiepakket.

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk zet zich in voor kinderen die net als Toda op de vlucht voor oorlog zijn en in Nederland terechtkomen. Zij vangen deze kinderen en hun families op en begeleiden ze bij alles wat geregeld moet worden bij het opbouwen van een nieuw leven in een onbekend land waar je de taal niet spreekt.Laat weten dat je aan een vluchteling denkt door een kaartje te sturen. VluchtelingenWerk Nederland zorgt er dan voor dat je kaart bij een vluchteling terecht komt. Je kan ook samen met de klas kaarten schrijven. Kijk hier voor meer informatie.